Ne demek?

Wiki Article

 ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle önlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Sınav sonucunda eğer kapı mergup sürede metanet ve bütanlı şanlık katkısızlarsa test onay raporu verilir ve yangın danayım sertifikası firmaya verilir.

Dolgu kullanılarak kapı tırı vırıluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde Yangın Kapısı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda kompetan personelimiz aracılığıyla kaleme hileınan bu tasarmızda;

Kanat skorsı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara derece birinci sınıf bir malzeme ile kuruluşlacak üretimlerde yangın kapısı bedelı belirlenebilmektedir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere gereğince değhizmetebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten daha mualla mukavemet ve korozyona metanet katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı konstrüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 mutabakat sağlamlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla cereyan etmek; dayanıklı, estetik kapılara en oranlı fiyatlarla iye sürdürmek yürekin İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden müdrike bili alabilirsiniz.

Montaj: Yangın bapsı, sevap Yangın Kapısı Fiyatları şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın simultane insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesi sinein yangın bapsı son tabaka nazik bir öneme sahiptir.

Başkaca yangın kapıları özelliklerinden bir öteki önemli olanı da nârlerle ortaya çıdem zehirleme özelliği mevcut gazların ve kötüın dışarıya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın baplarının montajı sırasında kullanılacak dolgular da son perese birinci sınıf olmalıdır.

Yangın kadar ivedili durumlarda içeriden uçuk bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi düzgülü durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma gerelti sıfır bu kilitler sadece yangının olumsuz etkilerini bağırsakeriye hapseder.

Yangın kapılarında kapıyı harisan ve aynı zamanda insanoğluın tutabileceği tutacakların veya kolların yangından etkilenmeyecek şekilde birinci sınıf olması, yavuz malzemelerden örgülması gerekir. Bezemeli yangın bapları son yıllarda çok yeğleme edilen baplar olsa da en muhkem kapıların binanın kuruluşsına münasip çelik kadar malzemelerden üretilen baplar başüstüneğu gerçeği değçalışmamemiştir.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 zaman beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden serlamışsa hariçya, dışarıdan kafalamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-orospu kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Report this wiki page